draco_logo
draco_logo
Zaštita površina
solution_details_image
Zaštita protiv gljivica i plijesni

Gljivice i plijesan nisu samo ružna pojava na zidu, oni mogu biti i štetni za čovjekovo zdravlje. Vlaga i nedovoljna ventilacija bez prirodnog isušivanja uzrokuje kondenziranje pare na hladnim zidovima što predstavlja idealnu podlogu za razvoj gljivica i plijesni. Na tržištu postoje proizvodi koji djeluju na razvijene gljivice i plijesan, ali ne sprječavaju nastanak novih što uzrokuje skori povratak istog problema. DRACO SHIELD 600 je termo premaz, bijele boje, koji održava površinu toplijom i tako sprječava stvaranje kondenzata koji uzrokuje pojavu plijesni. Premaz se može nanositi na stabilnu postojeću boju i pigmentirati, a predstavlja potpuno i cjenovno pristupačno rješenje. Prije nanošenja premaza potrebno je sredstvom DRACO CLEAN 600 očistiti i odstraniti nakupljene gljivice i plijesan s podloge. DRACO CLEAN 600 ima fungicidno djelovanje, ne sadrži klor ni kiseline. Na tako očišćenu površinu nanosi se zaštitni premaz koji eliminira hladne mostove i štiti od ponovnog nastajanja gljivica i plijesni.

UPOTREBA
PREDNOSTI
PRIMJENA
VEZANI PROIZVODI

Zaštita protiv gljivica i plijesni

Odstranjivač gljivica i plijesni

DRACO CLEAN 600 je tekućina za čišćenje i odstranjivanje gljivica, plijesni i algi sa zidova, fasada, zidnih tapeta, žbuke, podova. Ima fungicidno djelovanje, bez otapala je i omogućava široki spektar djelovanja. Ne sadrži ni klor ni kiseline.
Čuvati na temperaturi od 5°C do 35°C na suhom i mračnom mjestu.
PRIJE UPOTREBE OBAVEZNO PROČITATI TEHNIČKI LIST.

Zaštita protiv gljivica i plijesni

Termo premaz protiv gljivica i plijesni

DRACO SHIELD 600 je zaštitni anti-kondenzacijski premaz za hladne površine (armirano betonski zidovi i stupovi, neizolirani zidovi itd.) za sprječavanje nastanka gljivica i plijesni. Zahvaljujući svojim karakteristikama održava površinu toplijom pa time eliminira hladne mostove. Razlika u temperaturi površine tretirane DRACO SHIELD 600 je +5C u odnosu na uobičajene boje. Povećanje temperature sprečava kondenzaciju zraka na zidovima do relativne vlažnost zraka u prostoriji od 90%. Sprečavanjem stvaranja kondenzata eliminirana je pojava plijesni.
Bijele je boje.
Čuvati na temperaturi od 5°C do 35°C na suhom i mračnom mjestu.
PRIJE UPOTREBE OBAVEZNO PROČITATI TEHNIČKI LIST.

Centar za izmjenu postavki privatnosti