draco_logo
draco_logo
Vrhunska DRACO hidroizolacija za prvi istarski kamp s pet zvjezdica
news_image
Vrhunska DRACO hidroizolacija za prvi istarski kamp s pet zvjezdica

Mobilne kućice sa privatnim bazenima i jacuzzijem, smještene u hladovini šume u uređenom kampu, daleko od masovnosti i gužve, sredinom lipnja konačno će otvoriti svoja vrata! Time će istarska turistička ponuda postati bogatija za prvi autokamp s 5 zvjezdica na tom području!

Da bi boutique kamp Santa Marina dobio kategoriju pet zvjezdica, trebalo je zadovoljiti nešto strože uvjete, pa će tako nuditi 80 parcela i kamperskih mjesta površine od 110 do 120 četvornih metara. Deset ekskluzivnih mobilnih kućica imat će privatni jacuzzi na terasama, a između glavne zgrade s recepcijom i one sa sanitarijama, bit će smješten i bazenski kompleks s toboganima i brodom koji će se prostirati na 570 četvornih metara.

Hidroizolaciju potpisuje DRACO pa smo tako bazene zaštitili s DRACO POOL 800, epoksidnim premazom u bijeloj i plavoj boji. Kako bi bazeni izgledali još atraktivnije iskoristili smo poliuretanski zaštitni premaz DRACO TOP 800 u koji smo dodali atraktivne srebrne šljokice podarivši im tako neodoljivi izgled. Osim toga, DRACO je posebnu pažnju posvetio i samoj pripremi podloge koju je prije nanošenja hidroizolacijskih premaza DRACO POOL i DRACO TOP, fino zagladio s jednokomponentnim cementnim mortom DRACO FIX 100. Osim toga, sve kompenzacijske bazene zaštitili smo s DRACO LASTIC 150, dvokomponentnim hidroizolacijskim visoko fleksibilnim polimer-cementnim premazom.

Stoga, ako još ne znate kuda ovo ljeto na odmor, naš prijedlog je da osvježenje potražite ispijajući koktele zavaljeni u jednom od tirkizno plavih prvoklasno hidroizoliranih bazena kampa u Vabrigi!

 

Centar za izmjenu postavki privatnosti