draco_logo
draco_logo
Predavanje: Suvremene hidroizolacije u graditeljstvu – izazovi i rješenja
news_image
Predavanje: Suvremene hidroizolacije u graditeljstvu – izazovi i rješenja

Zadovoljstvo nam je izvjestiti vas kako će se u utorak, 13. studenog 2018., u 17 sati u Oris Kući arhitekture, (Kralja Držislava 3, 10000 Zagreb) održati predavanje pod nazivom “Suvremene hidroizolacije u graditeljstvu – izazovi i rješenja” u organizaciji naše tvrtke.
Primjer izazova i uspješne suradnje s arhitektima, investitorima i izvođačima na referentnom projektu Regent pool residences, Porto Montenegro predstavit će Ivan Roje, dipl.ing, tehnički direktor DRACO-a.

Tijekom više od 20 godina postojanja, prilagođavajući se tržištu, a kroz suradnju s arhitektima i svim ostalim sudionicima u gradnji, DRACO se isprofilirao kao pouzdan partner pri projektiranju, proizvodnji i prodaji hidroizolacijskih proizvoda.
Jedna smo od vodećih tvrtki na području hidroizolacija, prisutni na tržištu srednje i jugoistočne Europe. Nudimo sustave i rješenja za sve hidroizolacijske izazove, bilo da je riječ o novim objektima ili sanaciji postojećih. Proizvodimo bentonitne hidroizolacije za podzemne dijelove konstrukcije, polimercementne i poliuretanske premaze za mokre čvorove, balkone, terase, spa centre i krovove, TPO membrane, te poliuretanske i epoxy dekorativne podove. Do sada smo uspješno izolirali više od 6.500.000 m2.

Po završetku predavanja svi ste pozvani na druženje uz prigodnu zakusku.

Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite putem e-maila na ivan.roje@dracopro.com ili telefonski na +385 91 2185 497.

Veselimo se Vašem dolasku!

Centar za izmjenu postavki privatnosti